Wij, Vast & Goed Makelaars, zijn reeds 20 jaar actief in de vastgoedwereld. Onze rijke ervaring maakt dat wij u een totaalpakket aan service en advies kunnen bieden, volledig afgestemd op uw verwachtingen. 

De markt van prestigieus vastgoed is zeer dynamisch en bijzonder onderhevig aan trends. De schommelingen binnen dit segment op vlak van vraag en aanbod zijn vaak onvoorspelbaar en moeten continu opgevolgd worden om een professionele dienstverlening te bieden aan ons cliënteel. Hiervoor kan u rekenen op onze competente en ervaren makelaars. 

Vast & Goed Deluxe staat garant voor de meest complete begeleiding tijdens uw zoektocht naar die ene ideale, exclusieve woning. U verliest geen kostbare tijd want wij nemen graag al het werk, van zoektocht tot aankoopovereenkomst uit uw handen.

U de perfecte luxewoning aanbieden is onze uitdaging en die uitdaging gaan wij vol passie aan!

Advies

Juridisch advies is noodzakelijk bij het kopen of verkopen van vastgoed. Als ervaren makelaars zijn wij op de hoogte van de huidige wetgeving en geven wij u een duidelijk antwoord op al uw juridische vragen.

Verkopen

Uw woning verkopen, een hele stap. Zo'n ingrijpende beslissing vraagt om een degelijke en persoonlijke ondersteuning. Wij staan garant voor een professionele begeleiding doorheen het volledige verkoopproces. Uw eigendom verkopen aan de beste prijs is ons doel!

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Dankzij onze marktkennis en ruime ervaring bezorgen wij u graag, kosteloos, een realistisch schattingsverslag van uw eigendom.